CAD

A360 CAD INNOVATION har många års erfarenhet av 3D modeller för de flesta applikationer.

Manipulatorer för undervattensbruk, modeller för utskrift i 3D skrivare eller 3D modeller för produktion. Vi skapar också vackra renderingar, ritningar, hållfasthetsberäkningar och simuleringar.

Enstaka detaljer eller stora sammanställningar. Vi har kunskapen och förutsättningarna för att genomföra projekt, stora som små.

Erfarenhet

A360 CAD INNOVATION har skapat modeller för tillverkning, direkt från 3D modell till maskin eller med hjälp av detaljerade ritningar.

Modeller som A360 CAD INNOVATION skapar kan du under designprocessen studera i en webbläsare eller din mobiltelefon. Under tiden kan du lämna kommentarer eller göra ändringar, allt för en flexibel och kostnadseffektiv hantering.

Flexibelt

Dagens tillverkningsprocesser kräver en flexibel design och konstruktionsmiljö. Tillverkningen kan ske i konventionella bearbetningsmaskiner, vatten- och laserskärmaskiner, CNC styrda svarvar och fräsar eller i en 3D skrivare för metall eller plast. A360 CAD INNOVATION har samarbetspartners inom alla områden och beslutar, ihop med dig, vilken process som är mest ekonomisk och effektiv för aktuellt projekt.

Intresserad av att jobba med A360?